Package with Flight


MALDIVES WITH FLIGHT PACKAGE

Maldives adalah sebuah negara tropika di Lautan India terdiri daripada 26 atol karang, yang terdiri daripada beratus-ratus pulau. Dapatkan pakej percutian termurah ke Maldives dimana kami menawarkan pelbagai pakej dari pakej snorkelling, pakej honeymoon, pakej water villa dan pelbagai lagi. Semua pakej kami adalah "direct deal" dengan pihak hotel, dan pastinya kami dapat menjual pada harga jauh lebih murah daripada agensi yang lain!

MORE INFO >>

MALDIVES HONEYMOON WITH FLIGHT PACKAGE

Dapatkan pakej bulan madu di Maldives pada harga mampu milik sekarang! sesuai untuk pasangan yang inginkan pakej percutian honeymoon yang murah di Maldives tetapi lengkap dengan penginapan, fullboard meals termasuk candle light dinner on the beach dan sebagainya!

MORE INFO >>

BORACAY WITH FLIGHT PACKAGE

Boracay adalah sebuah pulau kecil di Filipina tengah. Ia terkenal dengan resort dan pantai. Di sepanjang pantai barat, White Beach disokong oleh pokok palma, bar dan restoran. Di pantai timur, angin kencang menjadikan Bulabog Beach sebagai pusat sukan air. Berdekatan, dek pemerhatian di Gunung Luho menawarkan pemandangan panorama ke pulau itu. Luar pantai, terumbu karang dan bangkai kapal adalah rumah bagi pelbagai kehidupan laut

MORE INFO >>

BALI HONEYMOON WITH FLIGHT PACKAGE

Pulau Bali adalah salah satu pulau yang terkenal di dunia. Bali juga dikenali sebagai 'Pulau Cinta', 'Pulau Wonder' dan lain-lain. Terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan di sini seperti menyelam skuba, arung jeram, snorkeling, dan banyak lagi. Selain itu, Bali juga menawarkan pelbagai tarian / pertunjukan budaya kepada pengunjung mereka. Itulah sebabnya Bali berada di tempat bulan madu yang paling terkenal untuk pasangan.

MORE INFO >>

LOMBOK GILI HONEYMOON WITH FLIGHT PACKAGE

Lombok adalah sebuah pulau di wilayah Nusa Tenggara Barat (Nusa Tenggara Barat atau NTB), Indonesia. Ia membentuk sebahagian dari rantaian Kepulauan Sunda Kecil, dengan Selat Lombok yang memisahkannya dari Bali ke barat dan Selat Alas di antaranya dan Sumbawa ke timur. Keseronokan sederhana sinar matahari, pantai berpasir putih dan wisata eko membuat Lombok menjadi percutian yang sempurna untuk mereka yang mencari percutian penuh.

MORE INFO >>

LOMBOK GILI HONEYMOON WITH FLIGHT PACKAGE

Rayakan dan menghargai cintamu dengan orang sayang anda di Krabi. Krabi adalah salah satu tempat yang paling ideal untuk berbulan madu. Ini kerana di sini anda dapat mencari pulau paling indah di Thailand, pemandangan matahari terbenam yang terbaik dan privasi yang anda cari. Cuba rempahkan cinta anda dengan menyewa basikal dan berkunjung ke pantai Ao Nang dengan sendiri!

MORE INFO >>