TRIP DEPART

JAPAN "SAKURA" OSAKA TRIP DEPART

Osaka merupakan bandar komersial bersejarah di Jepun dan ia masih lagi merupakan salah satu pusat industri utama dan perlabukan di Jepun. Apabila bercerita mengenai Osaka iaitu bandar ketiga terbesar di Jepun, anda perlu bersedia untuk mencuba pelbagai jenis makanan jalanan yang lazat dan meneroka setiap daerah yang berbeza kerana bandar Osaka mempunyai banyak tempat-tempat menarik!

MORE INFO >>

KASHMIR TRIP DEPART

Kashmir adalah kawasan geografi paling utara benua kecil India. Jom sertai pakej melancong ke Kashmir, India (Tour & Travel Packages to Kashmir) dimana pakej kami termasuk Hotel, makan minum, tiket flight, tour, transfer dan guide. Selain Kashmir, 'places to visit' termasuk Taj Mahal, Agra, Srinagar, Tasik The Dal dan lain-lain. Berikut adalah pakej private tour yang ditawarkan kami.

MORE INFO >>

KOREA SPRING TRIP DEPART

Sesuai untuk pelancong yang ingin bercuti sementara suhu hangat (Di Korea, suhu musim bunga berkisar antara 5 ℃ hingga 20 ℃). Temui Korea semasa musim bunga dengan Pakej Tour Muslim Korea. Termasuk Pakej Tour + Pengangkutan + Hotel + Makanan + Panduan berbahasa Inggeris yang berpengalaman dan Air Mineral. Pakej ini sesuai untuk mereka yang mencari Percutian dengan rakan atau keluarga dan bercampur dengan orang lain.

MORE INFO >>

CHINA TRIP DEPART

Sesuai untuk pelancong yang ingin bercuti Ke China. Termasuk Pakej Tour + Pengangkutan + Hotel + Makanan + Panduan berbahasa Inggeris yang berpengalaman dan Air Mineral. Pakej ini sesuai untuk mereka yang mencari Percutian dengan rakan atau keluarga dan bercampur dengan orang lain.

MORE INFO >>

TURKEY TRIP DEPART

Istanbul, Turki: Sebuah pusat dunia dengan nilai yang besar pada masa lalu dan juga pada masa kini. Istanbul merangkumi Asia dalam satu bahagian dan Eropah di bahagian yang lain. Sungguh mudah perjalanan ke Istanbul, Turkey dengan pakej pelancongan muslim persendirian kami kerana kami menyediakan beberapa pakej pelancongan di Turkey untuk anda memilih.

MORE INFO >>

YOGYAKARTA TRIP DEPART

Yogyakarta atau juga dikenali sebagai Jogja / Jogjakarta merupakan ibu kota yang terletak di Jawa, Indonesia. Ianya terkenal sebagai pusat pendidikan (Kota Pelajar), seni halus Jawa klasik dan budaya seperti batik, balet, drama, muzik, puisi, dan persembahan boneka. Yogyarakarta menawarkan banyak daya tarikan pelancong seperti Kuil Borobudur (monumen Buddha terbesar di dunia, sebuah tapak purba secara meluas dianggap sebagai salah satu daripada tujuh keajaiban dunia), Kraton Palace, Kotagede, pasaran Beringharjo (Jawa Batik), Taman Sari, Merapi Volcano (salah satu gunung berapi yang paling aktif dan berbahaya di dunia), pantai Parangtritis dan banyak lagi. Mari meneroka Yogyakarta dengan Pakej Muslim Tour yang ditawarkan oleh kami.

MORE INFO >>

BALKANS TRIP DEPART

Balkan, juga dikenali sebagai Semenanjung Balkan, atau Eropah Tenggara, adalah kawasan geografi di Eropah dengan pelbagai definisi. Wilayah ini mengambil namanya dari Pegunungan Balkan yang merentang ke seluruh Bulgaria dari sempadan Serbia-Bulgaria ke pantai Laut Hitam.

MORE INFO >>

EUROPE TRIP DEPART

Eropah adalah benua yang terletak sepenuhnya di Hemisfera Utara dan kebanyakannya di Hemisfera Timur. Ia bersempadan dengan Lautan Artik di utara, Lautan Atlantik di barat dan Laut Mediterranean di selatan. Ia terdiri daripada bahagian barat Eurasia

MORE INFO >>